hem

“Vi erbjuder dig hantering av ditt gods i våra lokaler för att ge dig möjlighet att frigöra tid, yta och resurser i ditt företag.”

PGF Logistics

Logistiktjänster i världsklass

PGF Logistics AB är verksamma i fräscha lagerlokaler på totalt 10 000 kvadratmeter golvyta. Lagret är flexibelt och kan tillgodose de flesta behov och önskemål för hantering av gods på fri golvyta eller i stallage.

Den första delen av byggnaden stod klar i Maj 2006 och erbjuder en lageryta på 3 000 kvadratmeter med stallage om ca 3 000 pallplatser.

I januari 2008 byggdes lokalerna ut och ett nytt lager på 7 000 kvadratmeter stod klart. Denna byggnad står i direkt anslutning till den första lagerlokalen och är uppdelad i två sektioner, separerade med brandvägg. Här finns det både möjligheter till stallagelagring och fristapling. Denna del har egen ingång och separata kontor- och personalytor.

I byggnaden finns även flertalet kontor för uthyrning av enskilda kontorsplatser eller kontorsrum om 32 respektive 64 kvm. Kontoren är klara för inflyttning och är utrustade med exempelvis telefonförbindelse, Internetuppkoppling m.m. Som hyresgäst har du även tillgång till konferensrum och allmänna personalytor.

Om du väljer att etablera din verksamhet hos oss är starttiden mycket kort. Lokalerna är i ordning, personalen är på plats och lagerytan finns tillgänglig. Du har tillgång till vårt webbaserade lagersystem och alla uppgifter om ditt gods. Jobba var som helst i världen och håll koll via webben om statusen lager och leveranser. Koppla ihop ditt affärssystem med vårt lagersystem för snabb och säker orderhantering.  Du slipper oroa dig för hantering av gods, brist eller överflöd av personal och bundet kapital i utrustning.

PGF